Galeria Multimèdia

Visita El Puig de Santa Maria i gaudeix de la platja de Puig Val-Play Puig, un conjunt de xicotetes cales amb molt d'encant que et conquistaran.

El Puig de Santa Maria compta amb una àmplia oferta de platges on gaudir d'un magnífic clima i multitud de serveis. La platja de Puig Val-Play Puig n'és una: té una extensió de 869 metres de longitud i 40 metres d'amplària. Està formada per un conjunt de cales que se separen entre si per espigons que impedeixen el fort onatge. El resultat? Unes aigües tranquil·les on donar-te un bany relaxant i desconnectar de la rutina i l'estrés.

Aquesta platja està formada per arena fina i alguns trams de cudols. Compta amb el distintiu Q de Qualitat Turística i s'adapta a la normativa turística ISO 14001: dos senyals de l'excel·lent nivell de qualitat que atresora. De veritat que te la perdràs?

A nivell de serveis, té tot el que necessites per a estar a gust. Socorristes durant la temporada estival, un parc biosaludable per a fer exercici, una posta sanitària, para-sols, pàrquing per a aparcar el teu cotxe i WCs. Puig Val-Play Puig és una platja accessible dotada amb equips per a atendre les persones amb mobilitat reduïda.

El passeig marítim que envolta la platja és un dels seus molts atractius. Està adornat amb jardins i palmars que componen un paisatge molt agradable, perfecte per a passejar! I en els mesos d'estiu s'organitzen activitats: pots unir-te a classes de meditació, ioga i taitxí arran de mar. Descobreix aquesta acollidora platja del Puig de Santa Maria i passa un dia meravellós en família o amb amics. No ho oblidaràs.

Certificats de Qualitat i Medi Ambient
Q ICTE Calidad ISO 14001 Accessible
# SERVEIS
Pasarelas Estado del Mar Grava Acceso Persona Movilidad Reducida Juegos Deportivos Accesible Parada Bus/Taxi Playa Semi Urbana Restaurante Arena Gruesa Cruz Roja Playa Urbana Vigilancia Marítima Lavapies Parking Hoteles Playa Abierta Arena Fina Mostra'n més Amaga