Manises

Manises

Main image
Blogs en video

En el marge dret del riu Túria, sobre un xicotet tossal, s'estén Manises, bressol de la producció ceràmica artística. Paciència i imaginació són dos de les virtuts que es contemplen en cada una de les peces que els laboriosos manisers bolquen en el seu treball. Al Costat de la tradició, la història, amb un nucli urbà replet de bella arquitectura, molt unida al millor i més gran dels seus reclams, la ceràmica.


Com arribar:

L’accés a la població es fa per la A3, Madrid-València, que té eixida a Manises, municipi on hi ha l’aeroport de València. Pel by-pass, Alacant-Castelló s’ha d’agarrar l’eixida Aeroport-Manises.


Oficinas de turismo:

Troba

Nom
Tipus
Hotels
Compres
Empresa d'aventures
Empreses de servicis complementaris
Empreses de turisme actiu
Esdeveniments
Espais naturals
Experiències
Festes
Golf
Monuments
Museus
Oficines de Turisme
Transports

Inspira't

image
La ceràmica valenciana és, a més de tradició i expressió artística, un autèntic motor econòmic. Et contem la seua història i tracem un recorregut que et permeta planejar escapades temàtiques en les quals delectar-te amb la bellesa i la qualitat d'aquesta artesania. Ens acompanyes?
image
Endinsar-se en la naturalesa a lloms d'un cavall té un tint quasi ancestral, però la veritat és que, a la Comunitat Valenciana, és una activitat que compta amb itineraris perfectament adaptats que facilitaran el viatge fins i tot al genet menys acostumat a cavalcar outdoors. Trotem junts per a descobrir-los?
image
T'apassiona el golf? No és només cosa teua. Aquest esport té una fórmula perfecta que atrau cada any més i més gent: és divertit, es practica a l'aire lliure, fomenta la competitivitat, la concentració i també l'exercici físic.
image
Sabies que Manises és coneguda per la ceràmica artesanal? Aquest municipi amaga meravelles elaborades des de fa segles pels millors artesans de la ceràmica.

Propostes de viatge

Publicacions