Manises
Manises
Manises
Manises
Manises
Manises
Manises
Manises
Manises
manises valencia,
como llegar manises,
que hacer en manises,

Blogs en video

Descobreix una localitat plena de plans i història molt prop d'un increïble Parc Natural. Prepara una escapada a Manises!


Manises, al costat del Parc Natural del Túria i a poca distància de València, és una localitat coneguda internacionalment per la seua artesania en ceràmica. I també és un lloc ple de propostes culturals i festes que no has de perdre't. Les coneixerem!

Què fer a Manises

Passejar per Manises és anar trobant a cada pas petjades de l'immens llegat ceràmic que ha fet que aquesta ciutat haja sigut nomenada Ciutat Creativa de la UNESCO, un reconeixement que entendràs millor si t'acostes al seu Museu de Ceràmica. La història d'aquesta tradició i indústria quedarà al teu abast en una visita realment amena!

Un altre lloc interessant per a recórrer és el seu Museu de Fotografia Carlos Sanchís García i, per descomptat, has de concertar una entrada a un dels tallers ceràmics que admeten visites, és un gran pla per a gaudir en família i podràs aprendre moltíssim! Si segueixes en el teu passeig, et recomanem veure el Mercat Municipal, les façanes d'antigues fàbriques ceràmiques o el Parc Històric de la Ceràmica Valenciana.

L'Església de Sant Joan Baptista, del segle XVIII, i la Capella de Sant Antoni són altres punts d'interés en el teu recorregut per Manises, una localitat on, a més, podràs trobar un club de golf amb molta història.

Als voltants de Manises no et pots perdre la necròpoli musulmana de Maqbara i el refugi de la Guerra Civil, sense oblidar l'aqüeducte “Els Arcs”, amb orígens atribuïts a època romana i medieval. Si, a més, t'agrada la naturalesa, acosta't al Parc Natural del Túria i gaudeix de la seua increïble biodiversitat i de les rutes que estan preparades per a sorprendre't, com la de les Masies. També pots aventurar-te en el paisatge del seu hort en la Ruta del Racó.

Finalment, les festes de Manises són un moment genial per a conéixer la localitat, especialment les de juliol, amb la seua Festa i Cavalcada de la Ceràmica, on els artesans són protagonistes. I la resta de l'any et sorprendran les seues Falles, Setmana Santa, Moros i Cristians i la seua Fira Medieval. No et perdes tot el que Manises té per a oferir-te!

Oficinas de turismo:

Troba

Nom
Tipus
Cases rurals
Hotels
Compres
Empresa d'aventures
Empreses de servicis complementaris
Empreses de turisme actiu
Esdeveniments
Espais naturals
Experiències
Festes
Golf
Monuments
Museus
Oficines de Turisme
Transports

Inspira't

La ceràmica valenciana és, a més de tradició i expressió artística, un autèntic motor econòmic. Et contem la seua història i tracem un recorregut que et permeta planejar escapades temàtiques en les quals delectar-te amb la bellesa i la qualitat d'aquesta artesania. Ens acompanyes?

Propostes de viatge

Publicacions