Descobreix la pisa daurada medieval de Manises

1
 valoracions
1
 valoracions
Main image

Galeria Multimèdia

Precio: 35€

Coneix de primera mà el procés d'una de les tècniques més antigues de la ceràmica de Manises i experimenta la passió d'un artesà per un dia. Submergeix-te en el dia a dia d'un artesà i desenvolupa la teua creativitat amb aquesta tècnica mil·lenària.En el nostre taller realitzem reproduccions de peces històriques realitzades pels fabricants de Manises durant els segles XIV i XVIII.

A la VISITA descobriràs acompanyat pel mateix ceramista, una col·lecció de peces de reflex metàl·lic, totes fetes al torn de terrisser, pintades a mà alçada i cuites en la tercera cocció de reducció, pel mateix artesà. Coneixeràs la història d'aquesta tècnica ceràmica, les peces i la seva importància al llarg dels segles, Gaudint d'una exposició sobre el torn i pintura de peces,podrà visitar l'únic forn de llenya amb reflexos metàl·lics que hi ha en aquesta ciutat.

A la Botiga podràs obtenir reproduccions de peces de ceràmica amb un reflex metàl·lic d'Arturo Mora o pujar la peça que més t'agradi, ja que les peces s'envien a qualsevol part del món.

Temps estimat de visita a taller fàbrica 1h

Activitat pensada per a grups a partir de 10 persones i amb un màxim de 25 persones de dilluns a divendres. Consulteu disponibilitat i condicions per a dissabtes, diumenges i festius.
# Disponibilitat
Tot l’any
# Serveis inclosos
Recorregut i explicació de la tècnica ceràmica.
Decoració d'escudella o bol, activitat supervisada per artesà especialitzat en aquesta tècnica.
# Altres serveis
100 €
Cocció i enviament de la peça. Des de 10 € en territori nacional. Internacional consultar tarifa.