En aquesta oficina atendrem els teus dubtes i t'ajudarem a tindre un sojorn inoblidable a la nostra ciutat.

La Tourist Info Manises - Oficina d'informació turística - està situada en l'antiga estació del tren. Un edifici decorat amb ceràmica que conjuga a la perfecció tradició i modernitat.


SERVEIS QUE OFEREIX L'OFICINA

· Informació completa sobre la nostra ciutat: orientació sobre llocs d'interés per a visitar, allotjament, restaurants, transports, etc.

· Recorreguts culturals per a grups en els quals es dona a conéixer Manises. Aquests recorreguts es realitzen concertant-los prèviament.

· Informació sobre la Comunitat Valenciana en relació amb allotjament, rutes d'interior, de litoral i programació cultural.

· Informació turística sobre altres comunitats autònomes (concertant la visita prèviament).

· Promoció del municipi i, en concret, de la seua artesania mitjançant l'assistència a fires de caràcter internacional, nacional o provincial, així com participació en les diferents activitats organitzades per la Diputació de València.

· Organització del Mercat Medieval i la Festa de la Ceràmica, que se celebren amb caràcter anual, on s'ofereix una mostra variada d'artesania de Manises i de la Comunitat Valenciana.

· Col·laboració amb diverses entitats per a la promoció de la ceràmica i, especialment, amb l'Associació Espanyola de Ciutats de la Ceràmica (AeCC).

· Promoció de les diverses festivitats locals.

· Difusió de les activitats culturals i festives de la nostra localitat en webs especialitzats i xarxes socials.

Més informació
Horari

De dilluns a dissabte de 9.30 a 13.30 hores.
Divendres vesprada de 16 a 19 hores.
Diumenge i festius: tancat.

****Horaris especials maig****
1 de maig: tancat.