Multimèdia Gallery 

Tourist Info Manises - Oficina d'informació turística situada a l'avinguda dels Tramvies, 15, a l’edifici L'Art, una antiga fàbrica de ceràmica dels anys

SERVEIS QUE OFEREIX L'OFICINA

· Informació completa sobre la nostra ciutat: orientació sobre llocs d'interés per a visitar, allotjament, restaurants, transports, etc.

· Recorreguts culturals per a grups en els quals es dona a conéixer Manises. Aquests recorreguts es realitzen concertant-los prèviament.

· Informació sobre la Comunitat Valenciana en relació amb allotjament, rutes d'interior, de litoral i programació cultural.

· Informació turística sobre altres comunitats autònomes (concertant la visita prèviament).

· Promoció del municipi i, en concret, de la seua artesania mitjançant l'assistència a fires de caràcter internacional, nacional o provincial, així com participació en les diferents activitats organitzades per la Diputació de València.

· Organització del Mercat Medieval i la Festa de la Ceràmica, que se celebren amb caràcter anual, on s'ofereix una mostra variada d'artesania de Manises i de la Comunitat Valenciana.

· Col·laboració amb diverses entitats per a la promoció de la ceràmica i, especialment, amb l'Associació Espanyola de Ciutats de la Ceràmica (AeCC).

· Promoció de les diverses festivitats locals.

· Difusió de les activitats culturals i festives de la nostra localitat en webs especialitzats i xarxes socials.

Més informació
Horari

ELS DIES 24 JUNY, 19 JULIOL DE 2022 I EL 15 DE AGOST LA TOURIST INFO ROMANDRÀ TANCADA.

Horari

DILLUNS A DIVENDRES DE 09:00-13:00H