Real Club de Golf Manises

Main image

Multimèdia Gallery 

Es tracta del bressol del golf de València. Un camp històric i atractiu amb àmplia vegetació mediterrània. Un camp tècnic on eixir del carrer significa sofrir una forta penalització.
Mantenint l’esperit de Javier Arana, el 2008 es procedí a la inauguració de la remodelació realitzada com a conseqüència de l’ampliació de l’aeroport internacional de Manises. Una remodelació dirigida per l’equip d’Alfonso Vidaor i Magí Sardà. Excel•lent camp de pràctiques i impossibilitat, per manca de terreny, d’ampliar-lo a 18 forats.

Manises és una joia per als amants de la natura i del golf. Un pulmó verd per als habitants de Manises i que, en diverses fases de la seua història, ha corregut seriós perill. Deu mil arbres, la majoria amb més de cinquanta anys de vida, protegeixen el recorregut dels sorolls. S’hi plantaren 650 oliveres, 500 pins, 350 garroferes, 200 alzines i, situat en zones estratègiques, matoll mediterrani.

El camp ha passat de tindre un recorregut exclusivament pla a ser més mogut. El jugador format a Manises ho nota a l’hora de la col•locació dels peus, de colpejar la bola.

Més informació

Horari

De 08:00 a 20:30 h. (25/12 y 01/01, cerrado)

Com arribar

Agarrar la A-3, València-Madrid, i eixir en el km 4 en direcció aeroport. Seguir cap a Riba-roja. El camp està al costat de l'aeroport de Manises.

# SERVEIS

Aparcamiento Bar- Café Tienda de Golf Piscina Vestuarios Restaurante

#CARACTERÍSTIQUES

Dissenyador del Camp
Javier Arana
Clots
9