Galeria Multimèdia

L'Ecomuseu de Bicorp és una visita obligada en la teua escapada a aquest racó de València. Pren nota de les seues increïbles rutes!
Més informació

L'Ecomuseo, Ecomuseu de Bicorp , és un fantàstic lloc des del qual admirar i aprendre sobre el nostre patrimoni arqueològic, paleontològic i fins i tot etnològic. Ací trobaràs una interessant exposició en la qual els fòssils són els protagonistes, amb xicotets invertebrats i fins i tot plantes.

A més, l'Ecomuseu organitza interessants visites guiades, tant pel propi museu com per les Coves de l'Aranya o altres abrics al Barranc Moreno. També et pot portar al Pic del Frare, al paratge de Benedriz o als gorgs de Cazuma i Gola de Lucino.

Es tracta d'activitats que l'Ecomuseu prepara amb reserva prèvia, així que no t'oblides d'avisar de la teua visita! A més, també et poden acompanyar en una increïble ruta fluvial pel Riu Frare. L'Ecomuseu et pot preparar grans plans amb els quals aprendre i sorprendre't!

T'animem a reservar alguna d'aquestes rutes comentades i a conéixer un municipi amb un patrimoni arqueològic i natural sorprenent. Una destinació molt completa! Després, per a recuperar forces, sempre podràs provar un deliciós gaspatxo. Comença a preparar la teua escapada!