Galeria Multimèdia

Descobreix les Festes de sant Antoni Abat a Olocau! Gaudeix de fogueres, gastronomia i tradició del 21 al 23 de gener. Uneix-te a la celebració!

Submergeix-te en la màgia de les Fiestas de San Antonio Abad, Festes de sant Antoni Abat d'Olocau, una celebració emblemàtica a la regió. Reconeguda com a Festa d'Interés Turístic Local des de 2019, aquestes festivitats capturen l'essència de l'hivern i s'erigeixen com una fita a la comarca del Camp de Túria. La imponent foguera, el deliciós "arròs amb fessols i naps" i els emblemàtics "rotllets" creen un atractiu turístic. Aquestes festivitats tenen lloc el cap de setmana més pròxim al 17 de gener, data que ret homenatge a sant Antoni Abat.

La celebració inicia amb la construcció de la foguera pels habitants d'Olocau, a la Plaça Major enfront de l'Església de Nostra Senyora del Rosari. El dissabte, els assistents gaudeixen del'arròs amb fessols i naps, foguera infantil i xocolatada. La vesprada culmina amb una processó en honor a sant Antoni Abat i la benedicció de la foguera. A boca de nit, l'esperada encesa ompli la plaça de llum, acompanyada per un espectacle de focs artificials. La festa continua el diumenge amb l'emocionant "baixà dels rotllets" i benedicció d'animals. Les brases de la foguera estan enceses durant cinc dies, permetent cuinar carns i embotits a vilatans i visitants. Visita Olocau i viu aquesta experiència única que fusiona tradició, comunitat i turisme en honor a sant Antoni Abat d'Olocau. No t'ho perdes!

Més informació
Horari

Variable. *Dates aproximades. És recomanable confirmar prèviament les dates de celebració*

Data d'inici

19/01/2024

Data finalització

21/01/2024

Tipus d'interès

Interés turístic local