Utiel

Utiel

Main image
Destinacions compromeses amb la qualitat
Blogs en video

Utiel posseïx una rica oferta natural, cultural i gastronòmica que fa que la seua visita es convertisca en un plaer per a tots els sentits. D'una part, el seu entorn natural unit a un característic clima invita a disfrutar de l'aire pur i els productes naturals de la zona. D'altra banda, és altament recomanable fer un passeig pel seu nucli antic poblat d'antigues vivendes i cases pairals. Tot això es pot realitzar després de disfrutar dels exquisits vins que dóna el municipi, amb denominació d'origen pròpia, que són un dels encants més reconeguts de la comarca.


Com arribar:

La principal via d'accés s l 'A-3 qu enllaça la Comunitat Valenciana amb Castella i Madrid. Tamb la N-332 cap a Albacete o la N-330 que unix Utiel amb Terol, Saragossa i França.


Oficinas de turismo:

Troba

Nom
Tipus
Allotjaments rurals
Empreses gestores
Hotels
Compres
Empresa d'aventures
Empreses de servicis complementaris
Empreses de turisme actiu
Esdeveniments
Experiències
Festes
Monuments
Museus
Oficines de Turisme

Inspira't

image
Les festes catalogades d’Interés Turístic Nacional atrauen milers de persones cada any, ja que són dates en què l'esperit del poble valencià es reuneix per a celebrar tradicions que es remunten moltes vegades a segles passats. Ací us comentem algunes de les festes més famoses de la província de València.
image
La Comunitat Valenciana és molt coneguda pel seu clima agradable i les seues meravelloses platges d'arena daurada i aigües netes i temperades. Però en el seu interior alberga zones rurals de gran valor que són visitades, cada vegada més, per turistes de tot el món.
image
Pensant on viatjar aquest hivern? Hem recopilat alguns llocs ideals per a gaudir del fred d'aquesta època, descobreix les destinacions!
image
L'embotit i el vi formen part de la cultura, la tradició i el patrimoni gastronòmic mediterrani. Molt arrelats a tota la Comunitat Valenciana, ocupen un lloc destacat els de la comarca de la Plana d'Utiel-Requena.

Notícies

Propostes de viatge

Publicacions