Visita Festilandia - Sould Park a Benidorm i fes que els més xicotets de casa visquen una jornada inoblidable.
Més informació
Preu

Entrada libre. Viaje 2 euros

TIPUS

Altres

Festilandia - Sould Park és un parc d'oci infantil i juvenil que trobaràs a Benidorm, molt prop de la platja de Llevant.

No lo pienses ni un minuto más y planifica tu visita a Festilandia - Sould Park. Se trata de un planazo para los peques de la casa, que disfrutarán de lo lindo y seguro que querrán repetir. ¡Allí nos vemos!

És una combinació de parc d'atraccions i de zona de recreatius que té unes molt bones instal·lacions perquè els xiquets i xiquetes es divertisquen i passen una bona estona.

Respecte a les instal·lacions hi podrem trobar llits elàstics, motos de bateria, dònuts de bateria, plataforma kiddies i una atracció de Jumping. Totes elles són 100% fiables i compleixen amb els màxims nivells de seguretat. També hi trobaràs un mini golf per a divertir-te intentant encaixar la pilota en els seus respectius clots.

Totes aquestes atraccions se situen en la zona exterior de Festilandia. En la interior tens la zona Sould Park GAME, que t'ofereix un variat catàleg de jocs recreatius amb simuladors de realitat virtual, com el 8D.

Festilandia - Sould Park posa a la teua disposició tot tipus d'activitats i sorpreses. Per exemple, pots celebrar allí els aniversaris i convidar a amics a passar una vesprada estupenda; compten amb diverses tarifes perquè tries la que millor s'adapta a les necessitats del xiquet al teu càrrec. Si algú es perd, hi ha un meeting point al qual acudir i els treballadors del recinte t'ajudaran ràpidament.

No ho penses ni un minut més i planifica la teua visita a Festilandia - Sould Park. Es tracta d'un gran pla per als xiquets de la casa, que gaudiran de valent i segur que voldran repetir. Allí ens veiem!