Vine a descobrir com es viuen les festes a Crevillent, coneix aquesta fantàstica localitat a través dels seus dies més especials!

Les festes a Crevillent, Alacant, són grans celebracions que no et pots perdre, has d'assistir a gaudir-les en alguna ocasió! Per exemple, en la seua Cavalcada de Reis del 5 de gener, els més xicotets viuran un ambient màgic. Una altra festa genial a Crevillent és el seu Carnestoltes, amb cercaviles, disfresses, animació, gegants i molta música. Per descomptat, no podíem deixar d'esmentar el Mig Any o el Mercat Medieval, que preparen el terreny per a les seues Festes de Moros i Cristians, declarades d'Interés Turístic Internacional. En el Mig Any els més xicotets gaudiran de jocs i activitats i les comparses desfilaran en cercavila.

Seguim amb les Festes de Sant Isidre Llaurador, en les quals no falten els focs artificials, i les de Sant Pasqual, que inclouen una tradicional romeria. Aquesta festa a Crevillent reuneix un bon nombre de persones que acompanyen a la imatge del sant en la seua capella entre música i danses tradicionals. Seguim amb les festes a Crevillent esmentant la "Festa del Pont", en la qual es cuinen delicioses paelles i se celebren jocs per a tots, o les de Sant Felip Neri o Sant Lluís Gonzaga de la pedania del Reialenc. La llista continua amb les Festes de la Santíssima Trinitat, les de Sant Antoni, amb el tradicional repartiment de pa beneït, o el Corpus Christi, en el qual la Moma i els Momos es visten amb les seues millors gales per a executar un ball molt antic. I encara te'n queden unes quantes per descobrir!