Galeria Multimèdia

La Setmana Santa de Crevillent aconsegueix, durant uns dies, que les tradicions i el fervor religiós es donen la mà per a omplir els seus carrers de solemnes processons i molt, molt més.

Acostar-se per Setmana Santa a Crevillent és una gran idea, i et permetrà conéixer de prop les tradicions més estimades i respectades pels seus habitants. Recorda que es tracta d'una festivitat de dates variables abans de planejar la teua visita.

Va ser nomenada en 2011 festa d'Interés Turístic Internacional, la qual cosa ens dona una idea aproximada de la seua rellevància. Els actes més destacats arranquen Dimarts Sant, dia en què centenars de torxes i càntics tradicionals acompanyen a la Processó del Santíssim Crist de Difunts i Ànimes.

El Dimecres Sant és el dia en què les germanors es reuneixen per a preparar els passos per a les processons, que comencen Dijous i Divendres Sant. Aquest últim dia serà el triat per a entonar les Dianes en la matinada, que és quan se celebra la trobada entre el pas de la Verònica i Jesús Nazareno en la tradicional "abraçada".

El Dissabte Sant se celebra la Processó del Sant Enterrament de Crist, solemne i silenciosa. El Diumenge de Resurrecció és especialment emotiu, ja que s'interpreta l'Al·leluia de Händel en un acte en el qual participen diverses confraries. I a tot això li pots sumar l'oportunitat de provar la gastronomia típica d'eixos dies. La Setmana Santa a Crevillent és una cosa que no has de perdre't!


*És recomanable consultar prèviament la informació oficial de l'esdeveniment.

Més informació
Horari

Variable según calendario

Data d'inici

23/03/2024

Data finalització

31/03/2024

Tipus d'interès

Interés turístic internacional

Interés turístic nacional