Galeria Multimèdia

La llum, el color, la pólvora i la música envaeixen els carrers de Crevillent durant la celebració de les festes en honor a Sant Francesc d'Assís. Descobreix tots els detalls!

Una festa declarada d'Interés Turístic Internacional val la pena viure-la. Per això, et convidem a gaudir dels Moros i Cristians de Crevillent en honor al seu patró, Sant Francesc d'Assís. Durant aquests dies, el bon ambient envaeix cada racó amb les seues desfilades, la música i la diversió. T'ho perdràs?

Un total de 12 comparses, sis del bàndol cristià i sis del moro, donen vida a una cita que destaca per la gran varietat d'actes que es poden viure. Parlem, per exemple, de les desfilades més solemnes, de les cercaviles humorístiques, de les entrades infantils, de l'ofrena foral, de la processó festera, de les entrades mora i cristiana o de les ambaixades, entre d'altres.

A tot això, a més, se sumen activitats lúdiques, com revetles, espectacles de focs artificials, sopars i menjars o activitats musicals. Una bona opció, en definitiva, per a visitar Crevillent i viure, de prop, el seu patrimoni històric i cultural.


És recomanable consultar prèviament la informació de l'esdeveniment.

Més informació
Data d'inici

30/09/2023

Data finalització

10/10/2023

Tipus d'interès

Interés turístic internacional

Interés turístic nacional