Galeria Multimèdia

Vine a Guardamar del Segura a descobrir un magnífic museu on dur a terme un autèntic viatge en el temps. Pren nota de tot el que t'espera!

El Museu Arqueològic de Guardamar (MAG) a Guardamar del Segura, està dedicat a l'arqueologia, etnologia i paleontologia. Pots començar el teu recorregut per la Sala 0, que et transportarà al Pliocé, una època en la qual el nostre territori era un paradís tropical on vivien espècies d'animals ja extintes. Descobriràs fòssils molt interessants!

A la Sala 1 del Museu Arqueològic de Guardamar (MAG) t'espera la cultura fenícia i molta informació sobre enclavaments com el poblat del Cabezo Pequeño del Estaño. Continua avançant per la història per a arribar a la cultura ibèrica a la sala 2, allí t'espera molta informació sorprenent!

Avança fins a l'era romana en la tercera sala del Museu Arqueològic de Guardamar (MAG) i dona't l'oportunitat de conéixer troballes submarines. A més, podràs conéixer més sobre la cultural islàmica, la baixmedieval i a més visitar una col·lecció etnogràfica.

Descobreix els secrets dels jaciments de l'Espai de Protecció Arqueològica La Fonteta i la Ràbita Califal, no et perdes aquest impressionant lloc on la història d'aquest racó de El Baix Segura es torna encara més fascinant!