Multimèdia Gallery 

La platja de la Pineda a Castelló destaca per la seua extensió i amplis equipaments, perquè l'experiència de passar un dia a la platja siga el més satisfactòria possible.

En el límit septentrional del port de Castelló arranca la Platja de la Pineda, que s'estén durant 1.750 metres de costa i ens ofereix un paisatge realment bonic. En el seu primer tram arriba fins a l'Encreuament de la Plana, i tota la zona ha sigut objecte de reformes per a donar major protagonisme i comoditat als banyistes respecte als cotxes. Així i tot, hi trobaràs espais d'aparcament que faciliten l'accés a aquesta platja, la més gran de les tres del Grau de Castelló.

La Platja de la Pineda destaca per les zones verdes al seu voltant; està situada al costat del Parc de la Pineda que li dona nom. Se n'han recuperat les dunes i hi ha una zona que conserva aus i plantes autòctones que conviuen en harmonia amb els visitants.

Durant l'estiu, aquest tros de costa està perfectament equipat amb tot el necessari: hi ha dutxes i rentapeus, una zona esportiva amb porteries i xarxes de vóley, altres zones recreatives amb jocs per a xiquets i servei de socorrisme i salvament. Suma-li gandules, ombrel·les i diverses opcions de restauració a prop per si t'entra la fam. Tens de tot! El Parc Litoral també està al costat de la platja i hi trobaràs zones de pícnic i per a fer exercici.

A la segona part de la platja hi ha un camp de golf municipal amb pistes de tennis, perfecte per a combinar esport i platja. I a més, el més sorprenent és que també hi ha un planetari! A escassos metres de l'arena veuràs una cúpula blanca, allí està. Ja veus que la Platja de la Pineda té molt a oferir, així que no deixes de visitar-la.

Certificats de Qualitat i Medi Ambient
Q ICTE Calidad Bandera Blava Accessible ISO 14001 Reglament EMAs
# SERVEIS
Servicios WC Restaurante Playa Abierta Cruz Roja Pasarelas Bandera Azul Hoteles Estado del Mar Playa Urbana Juegos Deportivos Accesible Lavapies Acceso Persona Movilidad Reducida Parking Mostra'n més Amaga