Multimèdia Gallery 

Descobreix una platja de còmode accés i aspecte natural entre dues localitats molt interessants. Anota aquest lloc en la teua llista de platges favorites!

La Platja del Serradal a Castelló de la Plana és una fantàstica extensió d'arena daurada d'uns 1700 metres a la qual s'arriba per un còmode passeig marítim. Pots arribar-hi amb cotxe i aparcar o en bus interurbà, perfecte per a arribar sense problemes arran de mar!

A la Platja del Serradal destaca sobretot un cordó dunar, que li atorga un aspecte natural i salvatge malgrat ser una platja semiurbana. Es tracta de l'hàbitat natural del coriol camanegre! Les zones protegides estan delimitades així que no tindràs problema a accedir a la zona de bany. Comptes amb lavabos, rentapeus i papereres, així com restaurants pròxims.

A la Platja del Serradal estaràs confrontant amb el terme municipal de Benicàssim, al nord de la ciutat de Castelló de la Plana, així que pot convertir-se en un punt de partida perfecte tant per a visitar l'agradable barri mariner Grau de Castelló de la Plana, com per a descobrir les precioses Viles de Benicàssim, un record arquitectònic realment agradable de la "Belle Époque" de finals del segle XIX i principis del XX. Converteix aquesta platja en el teu pròxim destí al costat del Mediterrani!

Certificats de Qualitat i Medi Ambient
Accessible Reglament EMAs ISO 14001 Q ICTE Calidad
# SERVEIS
Playa Semi Urbana Servicios WC Juegos Deportivos Restaurante Pasarelas Estado del Mar Cruz Roja Playa Abierta Parking Lavapies Accesible Acceso Persona Movilidad Reducida Mostra'n més Amaga