Galeria Multimèdia

Descobreix a Castelló la platja del Gurugú, un tram de la Costa de la Flor del Taronger amb tots els equipaments que necessites.

La Platja de Gurugú a Castelló té una extensió d'1 quilòmetre i una amplària mitjana de 140 metres; es troba entre l'encreuament del Camí de la Plana i la desembocadura del riu Sec. El seu nivell d'ocupació és mitjà i la seua longitud i amplitud ens permet tindre el nostre propi espai i gaudir de la platja sense problemes, lluny de les aglomeracions d'altres punts de la costa castellonenca.

És una platja amb tota classe de serveis per a passar una jornada de diversió a la platja. Durant l'època d'estiu s'hi instal·len diversos quiosquets en els quals prendre un refresc per a resistir la calor o una copa durant la nit (obrin fins a altes hores de la matinada!). També tens a la teua disposició instal·lacions per a practicar esport a l'aire lliure i parcs perquè juguen els xiquets. Una platja ideal per a gaudir en família i que xicotets i majors s'ho passen bé.

La platja del Gurugú està certificada amb la Q de Qualitat Turística i ens dona l'opció de llogar hamaques i para-sols. La seu marítima del Cercle Mercantil i Industrial està situada a la platja, i compta amb un restaurant construït a la mateixa arena al qual podem accedir. I, com a curiositat, darrere de la platja hi ha un terreny que s'usa com a aeròdrom i seu de l'Aeroclub Castelló.

Molt a prop trobaràs el Grau de Castelló, amb una gran oferta d'hostaleria si vos entra la fam i busqueu llocs per a dinar o sopar. No tens excusa per a no acostar-te a la platja del Gurugú i gaudir de tot el que t'oferirà, allí t'esperem.

Certificats de Qualitat i Medi Ambient
ISO 14001 Reglament EMAs Accessible Bandera Blava Q ICTE Calidad
# SERVEIS
Juegos Deportivos Cruz Roja Restaurante Acceso Persona Movilidad Reducida Parking Servicios WC Playa Semi Urbana Lavapies Bandera Azul Pasarelas Estado del Mar Playa Abierta Accesible Mostra'n més Amaga