Galeria Multimèdia

La Platja del Rajadell a Nules és una opció tranquil·la per a passar un dia sota el sol i al costat del Mediterrani. Pren-ne nota i visita-la!

La Platja del Rajadell a Nules és perfecta per a passar un dia al costat del Mediterrani, en una platja que sol estar tranquil·la, perfecta per a llegir sobre l'arena! Es tracta d'una platja d'arena gruixuda i grava, en la qual s'instal·la el necessari per a informar sobre l'estat de la mar perquè tingues una experiència segura.

Si t'agrada pescar, la Platja del Rajadell a Nules és una gran opció, especialment per a la pesca amb llançadora. En aquesta platja d'un poc més d'un quilòmetre de longitud, a més, comptes amb passarel·les d'accés i instal·lacions de jocs esportius per a passar una jornada gaudint de l'aigua, el sol, el vent, i la diversió d'exercitar-te a l'aire lliure.

Al costat de la Platja del Rajadell creix la vegetació típica dels aiguamolls, la qual cosa li dona un aspecte natural, i als seus voltants pots trobar un càmping. A la Platja del Rajadell pots arribar amb cotxe i aparcar molt a prop, però no has d'oblidar que es tracta d'una zona de pàrquing amb una capacitat limitada. Aprofita el teu dia de platja i acosta't a conéixer els carrers més típics de Nules, recorre camins entre els seus camps de tarongers gaudint de la calidesa de la llum del sol en aquest racó al costat del Mediterrani o acosta't a conéixer el curiós nucli urbà fortificat de Mascarell. Prepara la teua escapada!

Més informació
Una altra informació

Zona de baño no controlada por la consejeria de medio ambiente

# SERVEIS
Playa Virgen Playa Abierta Parking Camping Bolos