Galeria Multimèdia

Webcams 

Blogs en video

  • Albalat de la Ribera, Almussafes, Benicull de Xúquer, Corbera, Cullera, Favara, Fortaleny, Llaurí, Polinyà de Xúquer, Riola, Sollana, Sueca
La varietat de paisatges i tradicions de la comarca de la Ribera Baixa la converteixen en un territori perfecte per als amants de l'aire lliure, la gastronomia i la naturalesa. Vine a recórrer-la!

 

La Ribera Baixa, a la província de València, és una comarca formada pels municipis d'Albalat de la Ribera, Almussafes, Benicull del Xúquer, Corbera, Cullera, Favara, Fortaleny, Llaurí, Polinyà del Xúquer, Riola, Sollana i Sueca.

Es tracta d'una comarca de paisatges marcats pels camps d'arròs i cítrics i el Parc Natural de l’Albufera, que aporta biodiversitat juntament amb la zona de la desembocadura del riu Xúquer. I també és una gran zona per a practicar el turisme cultural i familiar! Et contem tot el que necessites saber per a gaudir d'aquest racó del nostre territori, descobreix la Ribera Baixa!

Què veure a la Ribera Baixa

Et convidem a recórrer el preciós port de Sollana, al Parc Natural de l’Albufera, i descobrir una increïble fauna, especialment avícola, i una singular flora aquàtica, juntament amb un bon nombre de tradicions, com la de la vela llatina. A més, és un emplaçament on fer fotos increïbles! El paisatge canviarà amb les estacions, val realment la pena!

A la desembocadura del Xúquer, a Cullera, pots navegar o recórrer el passeig fluvial a peu o amb bicicleta, un gran pla que t'encantarà gaudir! Es tracta d'un altre paisatge de la Ribera Baixa que no pots deixar de visitar.

Per descomptat, en aquestes localitats podràs assaborir paelles delicioses, i també receptes tradicionals com l’allipebre o l’espardenyà, i fins i tot algunes menys conegudes com la fenollà, un plat molt típic de la Quaresma. Deliciosos dolços com l’arnadí o la coca escudellà se sumen a una llarga llista de mossos inoblidables.

Els municipis de la Ribera Baixa conserven un encant rural que no has de perdre't, i ja siga entre camps de tarongers o camí d'alguna ermita, de ben segur hi trobaràs més d'una senda agradable. I no oblides la platja! La Ribera Baixa a Sueca i Cullera toca la mar en alguns dels racons més visitats i també més naturals del nostre litoral. Pren-ne bona nota i gaudeix de la Ribera Baixa!