Mediterrani en Acció: dona-li al ‘play’ del nou blog en vídeo de la Comunitat Valenciana!

Activitats i plans

Si hagueres de definir la Comunitat Valenciana en 3 paraules, quines serien? Si encara no ho tens clar, deixa't sorprendre amb aquest blog en vídeo i descobreix tot el que et pot oferir aquest meravellós destí del Mediterrani.

 

La Comunitat Valenciana és una destinació que no deixa indiferent a ningú. Sempre tens una cosa nova que descobrir, que viure, que provar… Aquest racó del Mediterrani és, sens dubte, un lloc que atrapa i al qual voldràs tornar una vegada i una altra. Hui arranca una nova manera de conéixer la Comunitat Valenciana, dona-li al ‘play’ i gaudeix de Mediterrani en Acció!

Vols que ho descobrim junts? Gràcies a aquest nou blog en vídeo podràs viatjar a l'interior de la Comunitat Valenciana i, per exemple, descobrir els tresors més ben guardats en el Santuari del Pla de Petracos, conéixer la història de les primeres pintures rupestres en el Barranc de la Valltorta o sentir l'emoció d'endinsar-se en la història amb una visita al Castell de Xàtiva a través del nou blog en vídeo. 

Més enllà de la cultura, el teu recorregut pels nostres vídeos també et sorprendrà amb paisatges extraordinaris que et recordaran a les millors postals. Parcs naturals com la Tinença de Benifassà o el Penyal d'Ifac, racons com el llac d'Anna o la ruta de l'aigua de Chelva, entre altres, et transportaran a l'autèntica naturalesa.

La Comunitat Valenciana és un lloc ple d'activitats que podràs gaudir en parella, amb la família o amb els teus amics. Trau el teu costat més aventurer i, a través dels vídeos, viatja fins a Morella o sent l'adrenalina d'agafar la teua BTT i recórrer la Costa Blanca. A més, podràs conéixer de primera mà les receptes, els productes i les millors festes del nostre territori. Així mateix, com a destinació que t'acull i t'acompanya, et proposem un viatge sense barreres a través dels llocs més accessibles i inclusius o de les destinacions gai friendly de la Comunitat Valenciana. No tens curiositat per saber més? 

Si haguérem de dir què és la Comunitat Valenciana, hi ha moltes persones que podrien aportar el seu granet d'arena, i així ho faran a través d'aquests vídeos! Pau, tranquil·litat, aventura, gastronomia, naturalesa, art, cultura... Amb quin et quedes? Ho tenim tot preparat perquè viatges amb nosaltres a tots els racons de la Comunitat Valenciana amb tan sols donar-li al ‘play’. 3, 2, 1… Mediterrani en Acció! Estàs convidat a descobrir-ho!