Descobreix als que podrien ser els teus pròxims guies en escapades plenes de patrimoni, història i tradicions. Comença a planejar a quina de les seues rutes alacantines t'apuntaràs!

 

Tours Mediterráneo, basats a Novelda, es dediquen a preparar tours dins de la província d'Alacant a través dels quals conéixer ciutats tan plenes d'història com Orihuela, La Vila Joiosa i moltes més. Amb aquests professionals, conéixer la província serà molt més amé i intens. 

Amb ells pots visitar, a més, Elx, Benidorm, el Castell de Guadalest, Polop, Finestrat i Alacant. I pots aprofundir en unes certes temàtiques o monuments a través de visites guiades al Castell de Santa Bàrbara a Alacant, ciutat on tenen una ruta inspirada en els “temps moderns”o les seues llegendes, i el Castell i Santuari de Novelda. Gràcies a la seua labor d'investigació i divulgació coneixeràs la història d'aquests llocs, els seus racons més emblemàtics i tot l'art i patrimoni que atresoren.

Si t'abelleix una visita guiada privada, Tours Mediterráneo pot oferir-te tota una experiència en llocs com Alacant, Benidorm, Novelda o el Barri del Raval d'Elx, una joia de traçat àrab que hui dia bull de creativitat. Alcoi i els seus edificis d'estil modernista també és una opció, així com les talaies de Villena, Sax o Petrer. I, finalment, et poden mostrar els secrets del cultiu del Raïm amb Denominació d'Origen del Vinalopó.

Gràcies al seu treball es poden gaudir molt més destinacions plenes de mostres de Patrimoni de la Humanitat de la UNESCO, com Elx, o llocs tan bells i fotogènics com les cases encaixades en la roca del Castell de Guadalest.

Tours Mediterráneo et demostra que, a més d'excel·lents platges i cales, Alacant és una província que amaga tresors que poden convertir-se en els protagonistes de la teua escapada, juntament amb la seua gastronomia, artesania i tradicions que gaudir. No esperes més i comença a triar la teua pròxima destinació amb guia professional, t'encantarà!

Tours Mediterráneo

Novelda, la ciutat del safrà i del raïm de taula, és una localitat realment interessant a la qual escapar-se per a visitar edificis tan emblemàtics com el seu santuari modernista de Maria Magdalena o el Castell de la Mola. Vine a conéixer-la!

Imatges 
tours mediterraneo novelda,
tour mediterraneo,
visitas guiadas novelda,
que visitar en novelda
novelda