Si vols descobrir la Comunitat Valenciana d'una forma completament diferent, només has de deixar-te portar per Turiart i gaudir autèntiques experiències.

 

Si t'agraden les aventures i viure experiències inoblidables, una de les millors maneres de conéixer la Comunitat Valenciana és de la mà de Turiart. Aquesta empresa s'encarrega d'ensenyar la riquesa del nostre territori, de nord a sud. Aprendràs i gaudiràs de tot el que hi ha a Castelló, València i Alacant.

L'equip de Turiart està format per grans professionals i especialistes en diferents àrees com el món de l'art, els museus i la cultura. Hi ha professionals historiadors, arqueòlegs, teixidors, filòlegs… Tot el que pugues necessitar per a gaudir d'una gran experiència cultural.

Vols saber quines activitats pots organitzar amb ells? Des de Benicarló i la seua Fira de la Carxofa fins a conéixer Balansiya, la València musulmana, les diferents propostes de Turiart et faran descobrir la Comunitat Valenciana d'una altra forma.

Una de les activitats que podràs fer amb ells és una excursió agroalimentària a la Toscana Valenciana, amb la qual descobriràs tots els secrets que hi ha darrere del caqui i del Persimon. A més, podràs tastar-los! 

En Castelló de la Plana podràs conéixer la història que hi ha darrere del Tombatossals i realitzar una ruta per a xicotets gegants de la mà de guies experts. Una activitat per a gaudir amb tota la família al complet i amb la qual aprendre molt de la història d'aquesta ciutat.

També podràs gaudir de la València entre fils i telers i descobrir tots els secrets que s'amaguen després de la Ruta de la Seda. O enamorar-te de la València que va inspirar a Joaquín Sorolla en un passeig guiat, o sorprendre't de la monumentalitat de Sant Miquel dels Reis!

Això és només una xicoteta part de tot el que pots fer amb Turiart. Només has de començar a viure una gran experiència en la Comunitat Valenciana.

Turiart

  • Calle del Editor Cabrerizo, 3º, bajo izquierda, València
  • 657 04 77 39
  • 601 41 10 80
  • info@turiart.com

València és una ciutat plena d'història, cultura, art, tradició i gastronomia de gran matèria primera. Recórrer els seus carrers, perdre's pels seus museus i gaudir de la gent i del bon clima és una forma ideal de descobrir la capital del Túria. València està plena d'activitats per a gaudir amb la família al complet. A més, tens la mar a tan sols uns passos. Descobreix València i enamora't de la Comunitat Valenciana.

Imatges 
turiart visites guiades
turiart valencia
turiart comunitat valenciana
visites guiades comunitat valenciana
valencia