Destinació compromesa amb la qualitat

Blogs en video

Et proposem una destinació on gaudir de les petjades de la història, de boniques sendes i de l'encant dels seus carrers. Pren-ne bona nota i prepara la teua visita!


Bicorp, a la Canal de Navarrés, una preciosa comarca de paisatge rural a l’interior de la província de València, és una destinació genial per a organitzar una escapada amb més d'una sorpresa. Prepara't per a descobrir una mostra d'art rupestre realment espectacular! Et contem tot el que necessites saber per a preparar la teua estada, t'encantarà!

Què fer a Bicorp

Passejar pel nucli urbà de Bicorp et permetrà visitar l'Església de Sant Joan Evangelista, construïda entre els segles XVI i XVIII, i el Palau dels Senyors de Bicorp, del segle XVI i la façana renaixentista que encara pots admirar. I no oblides els tradicionals safaretjos i fonts!

Als voltants del nucli urbà de Bicorp trobaràs un bon nombre de rutes entre camps de cultiu, i moltes d'elles et portaran a llocs únics. Destaca sobretot el paratge del Barranc Moreno, on t'esperen unes quantes sorpreses incloses en el llistat d'Art Rupestre de l'Arc Mediterrani protegit per la UNESCO.

La més rellevant és la Cova de l’Aranya, ja que la temàtica que representa és una escena poques vegades trobada, la de la recol·lecció de la mel, i això la converteix en una troballa molt especial.

En aqueix mateix barranc es troben també diversos abrics amb altres mostres d'antigues i valuoses pintures com les de Lucio, Calicanto, Gineses i Charco de Madera. I també dos increïbles cases-cova! Perquè la teua visita siga perfecta i pugues veure de prop aquests tresors, has de concertar necessàriament una visita guiada a l’Ecomuseu de Bicorp, ja siga a la Cova de l'Aranya o als abrics i cases-cova. Un pla perfecte per a aprendre sobre la nostra història!

També pots visitar el Fort de las Pedrizas, del segle XVII, o recórrer una ruta ornitològica, molt senzilla i perfecta per a gaudir en família, en la qual reconéixer espècies d'aus molt diverses. Bicorp està ple de plans, no esperes més per a viure'ls!

Troba

Nom
Tipus
Allotjaments rurals
Compres
Espais naturals
Experiències
Festes
Monuments
Museus
Zones d'interior

Notícies

Publicacions