Galeria Multimèdia

Descobreix el patrimoni històric de Bicorp, una localitat plena de plans, sorpreses i relíquies del passat. Pren-ne bona nota!

El Castillo Palacio del Señor de Bicorp, el Castell Palau del Senyor de Bicorp, és una fortalesa d'origen renaixentista, que probablement es va construir sobre una edificació àrab anterior. Es va iniciar la seua construcció durant el segle XVI, i ha arribat fins als nostres dies part de la seua façana principal. En concret, podràs distingir la porta sota un arc de mig punt sobre el qual encara es conserva l'escut heràldic. També s'ha mantingut l'aljub i un fumeral interior decorat.

Va ser Castell-Palau del Senyor de Bicorp des de 1555, i al llarg de la història ha albergat així mateix un taller de fusteria, així com una sala de cinema fins a quasi finalitzat el segle XX.

T'aconsellem completar la teua visita a Bicorp anant a veure els seus safaretjos i fonts, o visitant l'Església Parroquial de Sant Joan Evangelista. I no oblides el fenomenal Ecomuseu! Si reserves una de les seues rutes guiades, podràs veure de prop les escenes de recol·lecció de la mel que des de fa segles ens sorprenen a es parets de les Coves de l'Aranya. Es tracta d'una destinació plena de sorpreses!