Galeria Multimèdia

El Barranc Moreno de Bicorp és sinònim de pintures rupestres, coves, senderes plenes de bellesa, gorgs d'aigua fresca i molt més. Vine a descobrir-lo!

El Barranco, Barranc Moreno a Bicorp és una autèntica font de sorpreses. No et podràs creure el que trobaràs en aquest paratge!

A més de ser un lloc d'innegable bellesa paisatgística, amb zones poblades de refrescants falagueres, la geologia ha contribuït a fer-lo encara més espectacular. I el més important, el Barranc Mopreno porta segles protegint nombrosos abrics de pintures rupestres d'increïble importància, protegits per la mateixa UNESCO. I a més hi trobaràs gorgs on l'aigua és transparent i neta! Per a completar el catàleg d'atractius, al Barranc Moreno es troben antigues cases-cova.

El PR-CV 173 és la sendera que recorre el Barranc Moreno, i permet conéixer gran part del patrimoni natural i històric que alberga. I també pots fer una ruta guiada concertada amb l'Ecomuseu de Bicorp!

D'entre els abrics amb pintures rupestres del Barranc Moreno destaquen els de Calicanto i Gineses, o els de Lucio o Gavidia i el Charco de la Madera. Aquestes pintures s'engloben en estils pictòrics diferents, i hi trobaràs mostres d'art esquemàtic i llevantí. A què esperes per a preparar la teua ruta pel Barranc Moreno?