Galeria Multimèdia

Acompanya'ns a conéixer un bonic temple en una localitat on antigues civilitzacions han deixat el seu art dibuixat en la roca. Anem a Bicorp!

La Iglesia Parroquial de San Juan Evangelista, Església Parroquial de Sant Joan Evangelista a Bicorp, a la comarca de La Canal de Navarrés, és una parada obligatòria en la teua ruta pel nucli urbà. Aquest temple construït entre els segles XVI a XVIII, ha experimentat un bon nombre de transformacions, però segur que t'agradarà passejar per la seua nau central i contemplar les capelles laterals.

Està construïda en estil renaixentista, i compta amb un campanar de tres cossos amb unes campanes que van ser fabricades en 1829.

L'Església Parroquial de Sant Joan Evangelista és un dels molts encants de Bicorp, on destaquen especialment les pintures rupestres trobades en els abrics de les Coves de l'Aranya. Es tracta d'una localitat amb moltes sorpreses! Et proposem passejar pel seu nucli urbà, descobrint altres llocs d'interés com el Castell Palau del Senyor de Bicorp, els safaretjos i les fonts, o el genial Ecomuseu! Per a després deixar-te portar per alguna de les seues sendes fins al Barranc Moreno, on es troben les Coves de l'Aranya i altres jaciments i on a més podràs admirar cases-cova. Prepara la teua visita a aquest racó de l'interior de València!