Galeria Multimèdia

Gaudeix de la naturalesa, de les seues senderes, dels seus gorgs d'aigua maragda... Endinsa't en el Barranc Moreno de Bicorp!

A l'interior de la Comunitat Valenciana i en plena muntanya de Bicorp, es troba el paratge del Barranc Moreno, un dels més importants i bells d'aquesta destinació.

El Barranc Moreno compta amb impressionants penyes calcàries, abrics, coves i formacions geològiques molt interessants. A més, les seues zones arbrades, la seua flora i fauna i els seus preciosos gorgs d'aigües cristal·lines el converteixen en un entorn encantador.

Un lloc en el qual també podràs veure les pintures rupestres dels abrics de Calicanto, compostes per figures de cérvols, cabres i motius geomètrics dibuixats sobre la pedra. Els deu abrics del Voltor, en el Barranc Moreno, conformen tota una galeria d'art prehistòric a l'aire lliure a Bicorp.

Si eres un amant del senderisme, podràs completar la ruta del Barranc Moreno. Una sendera circular de 18 quilòmetres per a gaudir de la naturalesa en estat pur durant unes quatre hores i mitja.

Sorprén-te amb un racó màgic, acollidor i ple d'encant. T'esperem en el Barranc Moreno de Bicorp!

Més informació
TIPUS

Paratges