Galeria Multimèdia

Descobreix un entorn natural especial a través de la ruta fluvial del riu Fraile.

La Comunitat Valenciana té molt a ensenyar-te si t'endinses en el seu interior. A Bicorp, una de les millors zones per a gaudir de piscines naturals, trobem un dels més emblemàtics rierols del massís del Caroig, el riu Fraile. El curs d'aquest riu i els seus vessants creen un atractiu paisatge d'aigües cristal·lines ple de gorgs i salts d'aigua. Tot un espectacle de la naturalesa. A més, el riu es troba en un entorn natural preciós, ple de vegetació amb profunds congostos.

Vols conéixer aquesta zona? Existeix una ruta, coneguda com el descens del riu Fraile, per on podràs descobrir tots els secrets que amaga aquest entorn. Al llarg del recorregut trobaràs una gran quantitat de gorgs on donar-te un bon capbussó. Pots fer la ruta de l'aigua del riu Fraile des de Los Botijos, punt des d'on comença el descens, o pots començar-la des de la part baixa del riu Fraile.

Aquestes rutes són de dificultat alta, per la qual cosa es recomana extremar les precaucions. Al llarg del camí trobareu molts punts dignes d'admirar.

El riu Fraile és un entorn amb gran valor ambiental i paisatgístic, per la qual cosa és molt important que, després de passar un dia inoblidable ací, deixes aquest lloc com l'has trobat. Descobreix-lo cuidant-lo!

Més informació
TIPUS

Paratges