Galeria Multimèdia

Un espectacle natural digne de visitar t'espera en la Cueva Turche. Un espai per a sentir la naturalesa, refrescar-te amb un bany o gaudir d'un pícnic.

Sentir la naturalesa en la seua màxima esplendor és sinònim d'un dia a la Cueva Turche. Una parada obligatòria en la teua visita a Buñol.

Un gran amfiteatre de roca calcària i un llac als seus peus conformen el conjunt geològic d'aquest paisatge. En èpoques de pluja, es pot observar una gran cascada d'uns 60 metres d'altura, que aporta una bellesa inigualable al lloc. Gràcies al seu fàcil accés, podràs gaudir d'un agradable passeig mentre observes el paisatge i sona de fons el cant dels ocells.

Si decideixes fer el recorregut, disposes d'un berenador condicionat per a un pícnic en plena naturalesa amb vista a la cascada. Durant el període estival, el llac té accés a un refrescant bany per a tot aquell que ho desitge. Atreveix-te a ser un d'ells!

A Buñol pots gaudir de l'entorn i viure un espectacle natural només endinsant-te en aquest espai. Respirar aire pur, relaxar-se albirant el paisatge, passar-ho genial amb un dinar en el camp i molt més és el que t'espera en la teua visita a la Cueva Turche de Buñol.

Més informació
TIPUS

Paratges