Galeria Multimèdia

Acosta't a la interessant localitat de Buñol, a l'interior de València, per a descobrir una batalla, una autèntica bogeria, en la qual milers de tomaques es llancen fins a crear autèntics rius en els quals xapotejar. Has de viure-la!

Sabies que l'últim dimecres d'agost a Buñol comença una autèntica guerra totalment lúdica i organitzada que atrau a visitants dels racons més remots del món disposats a llançar-se... tomaques? La Tomatina de Buñol és una Festa d'Interés Turístic Internacional absolutament única, en la qual el poble, durant unes hores, es transforma per complet.

Les regles són clares: has d'acreditar que tens el teu tiquet per a accedir al recinte, i has de fer-ho amb tots els teus objectes personals a resguard de la pluja de tomaca, i amb les imprescindibles ulleres de bussejar! Després, tan sols hauràs de seguir les instruccions de l'organització per a posar-te en el lloc adequat i esperar que, a les 12 hores, comencen a circular els camions que repartiran milers de quilos de tomaques que seran llançats entre rialles i diversió. No et voldràs perdre un pla tan especial?

Et proposem incloure aquesta festa en la teua visita a la província de València, i aprofitar per a conéixer el magnífic Castell de Buñol i o el paratge natural de bellesa singular de la Cova del Turche. Viu una experiència inoblidable en la Tomatina!


*És recomanable consultar prèviament la informació oficial de l'esdeveniment

Més informació
Horari

Último miércoles de agosto

Data d'inici

30/08/2023

Data finalització

30/08/2023

Tipus d'interès

Interés turístic internacional