Galeria Multimèdia

Descobreix una tranquil·la cala semiurbana on calmar la calor dels intensos dies d'estiu.

La platja del Barri de Pescadors és una tranquil·la cala de caràcter semiurbà a El Puig de Santa Maria, que es troba aproximadament a 2 km del nucli de població de la localitat i a 15 km de València. A aquesta platja es mescla l'arena, la grava i les bitles i se situa entre la Platja de Plans i la Platja de Play-Puig, que també pertanyen al mateix municipi.

Té una llargària de 518m, una amplària de 20m i es pot accedir a ella a peu o amb cotxe, és molt senzill. La carretera més pròxima és la V-21 i els accessos estan senyalitzats. Si prefereixes el transport públic hi ha un autobús urbà que et deixa just a la platja. El que no té, no obstant això, és zona d'aparcament.

L'arena d'aquesta platja és fina i de color daurat, l'onatge és moderat i les aigües són aptes per al bany. Té els serveis bàsics que tota platja necessita: vigilància, dutxes, rentapeus i neteja periòdica.

La Platja del Barri de Pescadors és una zona d'alta erosió marina que va patir la demolició de l'antic nucli urbà al qual fa referència el seu nom; encara compta amb una torre de guaita rehabilitada al sud, que ens evoca altres èpoques llunyanes.

El Puig de Santa Maria compta amb 4 quilòmetres de platges que combinen l'arena amb la pedra. A més de la que parlem ací, pots visitar altres com la Platja de Santa Elvira-La Torreta i la Platja de Medicalia. El Puig també alberga un Passeig Marítim d'1 km i diverses instal·lacions higienicosanitàries, esportives i lúdic-infantils.

Certificats de Qualitat i Medi Ambient
ISO 14001
# SERVEIS
Lavapies Estado del Mar Restaurante Juegos Deportivos Hoteles Cruz Roja Playa Abierta Parada Autobús Arena Fina Bolos Vigilancia Marítima Pasarelas Playa Semi Urbana Mostra'n més Amaga