Llocnou de la Corona 6
Llocnou de la Corona
Llocnou de la Corona valencia,
como arribar a Llocnou de la Corona,
que ver en Llocnou de la Corona,
que hacer en Llocnou de la Corona,
fiestas en Llocnou de la Corona
valencia
comunitat valenciana

Blogs en video

Et proposem descobrir un dels nostres tresors més xicotets, prepara't a conéixer un racó de la nostra geografia amb poca extensió però molt d’encant!


Llocnou de la Corona, a la comarca de L’Horta Sud a València, és una xicoteta destinació que t'encantarà conéixer, i podràs fer-te fotos per a compartir en les quals contar que has visitat el poble més xicotet de la Comunitat Valenciana i fins i tot d'Espanya! T'animes a conéixer-lo?

Què veure a Llocnou de la Corona

Llocnou de la Corona està situat molt prop de la ciutat de València, així que arribar-hi no et costarà res, i pot ser una gran destinació per a una excursió d'unes hores en les quals gaudir d'un ambient tranquil. Les façanes dels habitatges conserven el seu aire tradicional, segur que t'encanta fotografiar-les i donar-les a conéixer!

El terme municipal de Llocnou de la Corona està integrat per només sis carrers, el nucli urbà inclou tot el que podràs veure! Es tracta de carrers plans i tranquils en els quals destaca l'Església Parroquial de la Verge del Rosari. La construcció d'aquesta església es va iniciar en 1899 i està edificada en estil neogòtic. En el lloc que ocupa, anteriorment existia una ermita! Al seu interior trobaràs un retaule neoclàssic.

Els orígens de Llocnou de la Corona estan vinculats a l'existència d'un convent en el segle XVII entorn del qual va anar creixent un xicotet nucli de població. Encara que aquesta comunitat religiosa va desaparéixer, els habitants van romandre constituint el que hui és aquest lloc tan insòlit.

Pots aprofitar la teua visita a Llocnou de la Corona per a fer una volta per L'Horta Sud coneixent altres municipis com Alcàsser, Silla, Catarroja o Torrent. I molt prop podrás visitar el Parc Natural de l’Albufera! T'aconsellem combinar un passeig per aquest xicotet municipi amb un altre per entorns tan bonics com el d'aquest aiguamoll, en el qual gaudir d'una jornada de birdwatching o observació d’aus!

Troba

Nom