Galeria Multimèdia

Descobreix a la Font de Santa Bàrbara de Macastre un racó ple d'autenticitat i encant amb unes increïbles vistes. Anota-la en la teua llista de llocs que visitar!

La Font de Santa Bàrbara a Macastre és un dels punts que no has de perdre't en aquest municipi de La Hoya de Buñol, conegut per les ruïnes del seu castell i per espais naturals com la Font del Bolot.

Per a arribar a la Font de Santa Bàrbara a Macastre has de recórrer el carrer que desemboca en el barri de les Eres, anomenada Eduard Escalante, en la qual trobaràs un carreró. És un camí costa avall al final del qual està la font.

Es tracta d'un racó amb molt d'encant, ja que al costat de la font es troba un antic safareig, i des d'allí pots gaudir d'increïbles vistes a tot l'espai natural que envolta el municipi, incloent les restes del castell i algun poble veí, com Turís.

La font de Santa Bàrbara i el safareig, en el seu moment, van ser centre d'activitat i socialització a Macastre, i hui són un gran lloc on descansar i refrescar-se. Podràs aprofitar per a omplir la teua cantimplora si t'animes a fer la ruta PR-CV 191, una senda que des de la Plaça dels Arbres et portarà en direcció sud travessant tant el riu Magro com el Regajo. En eixa ruta es troba la pròpia Font de Santa Bàrbara, a més d'altres punts d'interés com l'Alt de Don Pedro, altres fonts com la de Caracastellano o la del Bolot, la Pedra Micaela o les Salines. Es tracta d'una ruta llarga, d'uns 24 km i dificultat mitja, així que a més de l'aigua de la Font de Santa Bàrbara, podràs trobar algun embotit tradicional al poble que t'ajude a recuperar forces, pa realment bo o algun panquemao o pasta típica. No t'ho perdes!