Comparses, bandes de música i molt més t'esperen en aquestes festes d'Interés Turístic Autonòmic. Descobreix el costat més festiu d'Elda en una escapada que t'encantarà.

El mes de juny és el mes en què Elda celebra les seues Festes de Moros i Cristians, que aconsegueixen reunir un bon nombre de participants que s'entreguen totalment a la festa participant en els diferents actes.

Aprofitant una escapada en la visitar els seus interessants museus, et proposem viure els actes principals de les seues festes, com l'entrada de bandes que dona inici a tot. Diferents agrupacions musicals de diferents punts de la Comunitat Valenciana s'uniran al costat del Castell de les Ambaixades. Allí és on s'interpreta l'himne de la festa que milers de persones coregen.

A partir d'ací se succeiran les cercaviles a ritme d'increïbles melodies i amb desfilades de vestits impactants, ambaixades, la Diana Festera, Ofrenes al patró Sant Antoni, entrades amb capitans i banderers i fins i tot versions d'aquestes representacions interpretades pels més xicotets.

El dilluns de les Festes de Moros i Cristians d'Elda es trasllada el sant a la seua ermita i es dispara un castell pirotècnic que tanca les festes. Vine a viure-les i gaudir!

Més informació
Data d'inici

13/06/2024

Data finalització

17/06/2024

Tipus d'interès

Interés turístic nacional

Interés turístic