Galeria Multimèdia

Et proposem visitar un museu genial en el qual conéixer la història d'un objecte molt quotidià i la importància que ha tingut per a la nostra economia i indústria. Anem-nos-en a Elda!

El Museo del Calzado, Museu del Calçat d'Elda, una localitat alacantina a la comarca de El Vinalopó Mitjà, és una visita realment interessant. Un lloc on aprendre molt sobre una indústria crucial per a Elda i per a la Comunitat Valenciana!

Aquest Museu del Calçat, també anomenat "José María Amat Amer", té una clara intenció didàctica i de difusió cultural. A través de la història de la indústria del calçat a la comarca, aprendràs una miqueta d'etnologia. Segur que gaudeixes la teua visita!

Coneixeràs millor tot l'art que gira entorn del calçat i també els oficis, ferramentes i maquinàries que el van fer possible. De fet, al Museu del Calçat d'Elda podràs visitar la major col·lecció que existeix sobre el calçat.

L'exposició es divideix en diverses sales: a la Sala I trobaràs una interessant exposició de maquinària antiga. A la Sala II s'ha instal·lat una interessant biblioteca, a la Sala III gaudiràs enormement amb la col·lecció de sabates des de l'antiguitat fins als nostres dies i, finalment, a la Sala IV del Museu del Calçat d'Elda, podràs conéixer algunes peces premiades i altres curiositats. I després de visitar el Museu encara et quedarà molt a veure i fer a Elda! T'apuntes a visitar el Castell d'Elda?