Galeria Multimèdia

Et proposem descobrir un fantàstic jaciment arqueològic, vine a conéixer tot el que Guardamar del Segura té per a oferir!

La Rábita Califal de las Dunas, la Ràbita Califal de les Dunes de Guardamar del Segura, és un increïble jaciment arqueològic al costat de la mar Mediterrània. Una cosa que no et pots perdre en la teua visita a aquesta localitat d'Alacant!

El jaciment de la Ràbita Califal de les Dunes inclou les restes d'una ràbita, on s'acollia a viatgers i que tenia fins religiosos. Es tracta d'edificis on vivien en retir espiritual alguns monjos i on s'acollia a pelegrins i caminants de pas.

El primer vestigi que es va trobar va ser una làpida amb inscripcions en àrab clàssic, i després de les investigacions posteriors es van descobrir 23 estances o cel·les, una mesquita i altres sales. També s'hi van trobar restes d'utensilis ceràmics tant d'ús quotidià com religiós. La Ràbita Califal de les Dunes. a més. es troba al costat de la Zona Arqueològica de La Fonteta, d'època fenícia: es tracta d'un enclavament ple de sorpreses! Prepara una escapada increïble a una localitat on la gastronomi és sorprenent. Vine a conéixer tot el que cal veure a Guardamar del Segura!