Multimèdia Gallery 

Descobreix la història i els monuments a través d'una institució única, que t'ajuda a conéixer Morella com mai abans.

Museus de Morella és una institució que acull 5 magnífics museus i monuments d'aquesta fantàstica ciutat. En la teua visita a Morella trobaràs moltes visites imprescindibles i totes valen la pena! Museus de Morella és molt especial, ja que no limita la seua oferta cultural a un lloc o una única exposició, sinó que abasta diferents col·leccions museogràfiques i mostres de patrimoni.

Per a començar amb les 5 diferents propostes de Museus de Morella, et recomanem visitar el Castell i Muralles de Morella, una fortalesa fascinant situada en el punt més alt de la localitat. Seguim amb l'oferta de Museus de Morella visitant les Torres de Sant Miquel, que han sigut punt d'accés a la ciutat a través de la seua muralla durant segles, un monument que t'encantarà fotografiar!

Museus de Morella també té lloc per als dinosaures, als quals dedica una exposició anomenada Temps de Dinosaures, és un pla genial per a visitar amb xiquets! El Museu del Sexenni està també inclòs en aquesta institució i es dedica a transmetre les tradicions de les festes més importants de Morella. Aquestes transformen per complet la localitat, t'encantarà aprendre més! Finalment, Museus de Morella inclou una visita a les Pintures Rupestres de Morella la Vella, que formen part del conjunt d'Art Rupestre de l'Arc Mediterrani protegit per la UNESCO. Què esperes per a visitar Morella?