Galeria Multimèdia

El municipi de Nules, a Castelló, compta amb diverses platges per a complaure veïns i visitants. La platja del Bovalar n'és una i té un encant molt especial.

La platja del Bovalar a Nules compta amb una extensió de quasi 1,2 quilòmetres; és una platja estreta, amb una amplària mitjana de 20 metres, la qual cosa no impedeix gaudir de les seues tranquil·les aigües si hi arribes prompte i agafes un bon lloc.

És una platja principalment d'arena, amb alguns cudols, i està delimitada per xicotets espigons. El far de Nules separa aquesta platja en dues parts, i al seu voltant trobem un conjunt de cases que és el perfecte exemple de l'evolució d'un antic poblat mariner en zona d'estiueig, que manté viva la platja en època estival. Com a curiositat, el far de Nules va ser construït en 1992 per l'arquitecta Blanca Lleó, és l'únic far d'Espanya (al costat del d'Irta) realitzat per una dona.

Si visites la platja del Bovalar gaudiràs de totes les comoditats i serveis que necessites per a passar un dia de luxe arran de mar. En el seu recorregut tens diverses zones esportives i de jocs infantils, i també un circuit esportiu. A prop hi ha moltes opcions de restauració per a assaborir delicioses receptes mediterrànies i, si vols accedir a la platja, pots fer-ho amb cotxe per la N-340 i aparcar a la zona.

Quan visites Nules t'animem aprofitar i gaudir de les altres platges del municipi: tens la platja de l'Alcúdia, la més extensa de Nules; la platja de les Marines i la platja del Rajadell, la més tranquil·la de totes, amb la seua zona de càmping al costat si t'abelleix anar d'acampada.

Certificats de Qualitat i Medi Ambient
ISO 14001 ISO 9001
# SERVEIS
Pasarelas Servicios WC Lavapies Bar Juegos Deportivos Juegos Lúdicos Playa Urbana Parada Autobús Vigilancia Marítima Arena Gruesa Bolos Mostra'n més Amaga