Galeria Multimèdia

Descobreix la destinació més allunyada de la Comunitat Valenciana i gaudeix de la naturalesa en estat pur.

El Rincón de Ademuz és eixe lloc aïllat de la resta del territori valencià que constitueix un enclavament entre les terres aragoneses i castellanes.

Vols saber tot el que pots fer-hi? Passejar pels seus carrers i descobrir les seues cases amb balcons de fusta, els antics molins d'aigua, les seues ermites o les esglésies fortificades. Una arquitectura que et transportarà en el temps.

Pel seu centre discorre el riu Túria o Blanc en una alternança de xicotets estrets i eixamplaments, aprofitats per a establir hortes i modernes plantacions de xops. I, si vols gaudir de la naturalesa i respirar aire pur, només has d'endinsar-te en el massís del Javalambre, unes belles muntanyes que alberguen valuosos savinars i boscos de pi albar. El cim del territori valencià es troba precisament ací: l'Alt de Barracas o cerro Calderón a 1.837 metres. Calça't unes bones esportives i perd-te per les seues rutes senderistes. Tot un privilegi!

Després de recórrer aquest preciós racó de la Comunitat Valenciana, no pots anar-te'n sense degustar els plats més tradicionals de la zona, com són les seues carns de corder i porcí, les farinetes de dacsa i blat, el potatge o l'olla de poble i els seus deliciosos embotits.

Més informació
TIPUS

Altres