Albocàsser
Albocàsser
Albocàsser
Albocàsser
Albocàsser
Albocàsser
Albocàsser
Albocàsser
Albocàsser
Albocàsser
Albocàsser
albocasser

Blogs en video

Albocàsser mereix una escapada en la qual deixar-se impressionar per tot el que ha d'oferir, deixa'ns guiar-te per aquesta destinació tan interessant a l’Alt Maestrat!Envoltat d’oliveres i ametlers, Albocàsser t'espera al vessant d'un pujol per a mostrar-te tot el seu encant. Descobreix tot el que no has de perdre't. 

Albocàsser: què veure

Albocàsser, a la comarca de l'Alcalatén, és una vila molt antiga, fundada ni més ni menys que en 1239 i que en la seua part alta atresora els punts amb més interés per a una visita pel seu nucli urbà. Allí podreu trobar a la plaça principal l’Església Parroquial de l’Assumpció, construïda en estil sever barroc sobre el temple original gòtic i que conserva al seu interior un retaule i interessants mostres d'orfebreria.

I just al centre d'Albocàsser es troba el seu castell templer, d'estil gòtic i de 1249. De l'Orde del Temple va passar a ser propietat de l'Orde de Montesa i en l'actualitat conserva parts de la muralla i sobretot alguna de les torres. Una visita obligada en la vostra ruta per la ciutat!

Un altre tresor arquitectònic que ha sobreviscut al pas del temps és l’ermita dels Sants Joans, de finals del segle XIII, un temple senzill i rústic amb molt d'encant que no has de perdre l'oportunitat de visitar si estàs fent turisme per Albocàsser. Un poc més allunyada es troba l’ermita i hostatgeria de Sant Pau, construïda entre els segles XVI i XVII i amb una bonica façana amb campanar. Fins a ella s'acosten en romeria els veïns i celebren danses tradicionals.

Seguint amb la llista de coses a fer a Albocàsser, no podem deixar de recordar-te que el seu terme municipal forma part del Parc Cultural Valltorta-Gasulla, el qual protegeix abrics amb pintures rupestres. A més d'aquestes interessants relíquies del passat, pots acostar-te a fer senderisme per paratges com el Barranc de les Calçades, el Mas de les Llomes, la Font del Bosc, els Tolls, Les Deveses i el Barranc de la Selda i un bon nombre de rutes més.

Per a finalitzar, pots adquirir oli d'oliva local, de gran qualitat, o degustar els seus dolços fets amb ametla. I no te’n vages sense provar les seues carns a la brasa, la típica olla o la seua coca celestial!​​​​​​​


Com arribar:

Las carreteras que circulan desde Castelln y desde Alcal de Xivert, en direccin a Vilafranca, llegan hasta la localidad. Adems, la carretera CV-129, que pasa por Albocsser, conecta la CV-10 con la CV-15, los dos ejes interiores de la provincia.

Oficinas de turismo:

Troba

Nom
Tipus
Cases rurals
Hotels
Compres
Empreses de servicis complementaris
Esdeveniments
Espais naturals
Festes
Monuments
Oficines de Turisme
Zones d'interior

Inspira't

Descobreix un lloc ple de sorpreses on recórrer les autèntiques galeries d'una mina. Anota aquesta destinació i prepara una escapada on aprendre i gaudir!
La Comunitat Valenciana amaga autèntics tresors. Des de la casa més estreta fins a l'hotel més alt d'Europa. Deixa eixir la teua versió més curiosa i descobreix aquestes destinacions que et deixaran sense paraules!
Descobreix la gran empremta que ha deixat l'art rupestre llevantí al llarg de la nostra història.

Propostes de viatge

Publicacions