Albocàsser

Albocàsser

Main image
Sobre la falda de una colina se levanta Albocàsser, cuya sencillez engrandece su belleza. Almendros y olivos rodean una población en la que la estructura medieval de su trazado urbano se mantiene vigente, presidida por la Plaza Mayor y la Iglesia parroquial. Su situación la convierte en nudo de comunicaciones y lugar de paso y visita en los recorridos del Alt Maestrat.
Com arribar:
Las carreteras que circulan desde Castelln y desde Alcal de Xivert, en direccin a Vilafranca, llegan hasta la localidad. Adems, la carretera CV-129, que pasa por Albocsser, conecta la CV-10 con la CV-15, los dos ejes interiores de la provincia.
Oficinas de turismo:

Troba

Nom
Tipus
Allotjaments rurals
Empreses gestores
Hotels
Empreses de servicis complementaris
Esdeveniments
Espais naturals
Festes
Oficines de Turisme
Zones d'interior

Inspira't

image
Descobreix la gran empremta que ha deixat l'art rupestre llevantí al llarg de la nostra història.
image
La Comunitat Valenciana té una riquesa artística que les famílies han aprés i transmés de generació en generació: l'ofici de les artesanies. Un exemple per a entendre la importància dels antics oficis és el Museu de la Baronia, situat a Ribesalbes, on a més d'antigues fotografies hi ha mostres d'aquestes obres que atorguen un valor afegit al llegat de l'artesania castellonenca.
image
La primera manifestació artística de la humanitat té un dels seus millors exponents en terres llevantines. En concret, la província de Castelló alberga un conjunt de coves i parets amb pintures rupestres que es remunten fins a 7.000 anys abans de Crist. Abrics tan fascinants com la Valltorta formen part de l'anomenat arc rupestre llevantí, catalogat com a Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO.

Notícies

Publicacions