Galeria Multimèdia

Descobrir Castelló de la Plana a través del seu Mercat Central és anar directe al seu cor i el seu rebost. Deixa que la ciutat et conquiste a través d'aromes, sabors i el millor dels ambients!

El Mercat Central de Castelló de la Plana és, quasi, el cor de la ciutat. Enclavat molt prop d'altres llocs emblemàtics com El Fadrí o la Cocatedral de Santa Maria, porta obrint les seues portes puntualment des de 1949.

Es tracta d'un projecte que va tardar temps a veure la llum, ja que es va començar a pensar en la seua construcció molts anys abans, tractant d'ordenar les paradetes que se situaven davant de l'ajuntament. L'arquitecte Traver va ser el triat per a realitzar el projecte que coneixem hui dia, i va tractar de donar-li continuïtat a l'estètica de l'entorn. Ha sigut reformat en diverses ocasions per a millorar el servei donat als clients i compta amb pàrquing propi.

El Mercat Central de Castelló de la Plana és un lloc que sempre val la pena visitar, per a contemplar les seues files de comerços plens de vida i de productes d'immillorable qualitat, i on es reuneixen compradors, curiosos, veïns i viatgers a la recerca del verdader esperit d'aquesta ciutat al costat de la mar.


Es tracta d'una parada imprescindible si estàs coneixent Castelló de la Plana! Descobriràs a través de les seues més de 80 parades l'autèntic sabor del Mediterrani i l'increïble esforç dels seus comerciants per oferir una gran qualitat i ajudar a mantindre les tradicions. Segur que trobaràs molta informació sobre les receptes més típiques de la regió i més d'un truc per a iniciar-te en el receptari de la Plana. El trobaràs obert de dilluns a dissabte des de les set del matí fins a les tres de la vesprada!

# TIPUS
Mercats