Galeria Multimèdia

Webcams 

Blogs en video

  • Ademuz, Casas Altas, Casas Bajas, Castielfabib, Puebla de San Miguel, Torrebaja, Vallanca
Descobreix un racó de la província de València on els paisatges i la història s'uneixen per a crear experiències inoblidables. Prepara't per a enamorar-te d'aquesta comarca d'interior!

 

El Rincón de Ademuz, a l’interior de la província de València, és una comarca on els paisatges et sorprendran i en la qual trobaràs poblacions amb molt d’encant i monuments amb història. Antigues savines, castells, ermites, jaciments arqueològics… Aquesta ha de ser la teua pròxima destinació a explorar!

Què visitar al Rincón de Ademuz

El Rincón de Ademuz està format per set bonics municipis, que són destinacions genials per als qui gaudisquen passejant per carrers típics amb la naturalesa a tan sols un pas. El major d'ells, Ademuz, sorprén per la seua bellesa, amb les casetes repartides pel vessant d'una muntanya i grans vistes al riu Túria.  

Al seu nucli urbà no et pots perdre el Castell d’Ademuz ni les vistes des dels seus miradors. A més, les seues esglésies i ermites tenen molta història, i queden els seus llogarets de Mas del Olmo, Sesga o Val de la Sabina, que són destinacions genials per a excursions encantadores!

Continuem la nostra ruta pel Rincón de Ademuz visitant Casas Altas i  Casas Bajas també al costat del riu Túria, dos municipis amb tot l'encant del paisatge rural, des dels quals emprendre passejos plens de calma en la naturalesa. Visitem després Castielfabib i ens detenim a admirar el seu barri antic, que et trasllada a l'Edat mitjana amb els seus carrers i façanes. El seu Castell i Muralles i la seua Església Parroquial de Nostra Senyora dels Àngels són parades obligatòries en el teu passeig.

Arribem a la Puebla de San Miguel i buscarem els seus safaretjos i les seues tres ermites, a més de detindre'ns a admirar els retaules atribuïts a l'escola de Juan de Juanes a la seua Església Parroquial de Sant Miquel Arcàngel. I ens preparem per a descobrir paratges naturals realment espectaculars!

Acabem la nostra ruta pels municipis del Rincón de Ademuz a Torrebaja i Vallanca, on desconnectar entre molins, safaretjos, antics casalots i ermites. Et sentiràs transportat a una altra època!

Què fer i què veure al Rincón de Ademuz

Per a preparar la teua visita al Rincón de Ademuz t'hem preparat uns quants plans i excursions. Tant si viatges en família com si eres un fan del turisme esportiu, trobaràs alguna cosa a gaudir!

A Ademuz et convidem a visitar el jaciment iber de La Celadilla, que pots visitar per lliure o apuntar-te a una ruta teatralitzada tant didàctica com entretinguda. Als més xicotets els encantarà aquesta opció! A Puebla de San Miguel, la naturalesa serà la protagonista, així que et proposem conéixer les savines mil·lenàries del Bosc de las Blancas i les rutes interpretatives del Parc Natural de Puebla de San Miguel.

Castielfabib serà el punt de partida per a una excursió a les restes del Convent de Sant Guillem, on faràs fotos genials, o al Paratge Natural Municipal de la Muela de los Tres Reinos. Vallanca és un lloc genial en el qual practicar barranquisme, i des de Torrebaja podràs conéixer el paisatge que crea el riu Ebrón.

Finalment, ens acomiadem en la nostra ruta per El Rincón de Ademuz passejant al costat del riu Túria des de Casas Bajas i creant una interessant ruta, de font en font, pels voltants de Casas Altas. Enamora't d'aquesta part tan especial del nostre territori!