Cueva Turche i Cueva de las Palomas, Meravelles Subterrànies

Naturalesa i sostenibilitat
Endinsa't en un món subterrani sorprenent: la Cueva Turche i Cueva de las Palomas, amb formacions rocoses i cascades que et captivaran.

 

La Cueva Turche i Cueva de las Palomas es troben respectivament a Buñol i Yátova, i et portem ara sense moure't d'on estàs! Es tracta d'una sèrie de paisatges construïts per l'aigua que van unint els termes de Buñol, Yátova i també Alborache, amb la seua Ruta dels Molins. Encara que en esta ocasió ens hem centrat en els paratges d'estos dos primers municipis! Pren nota i prepara la motxilla i les botes per a conéixer l'interior de la província de València.

En la Cueva Turche et sorprendrà un salt d'aigua de 60 metres, a més del llac que es forma i en el qual et pots banyar. Aconseguiràs fotos increïbles durant la teua caminada i en el capbussó final! Seguim el nostre passeig virtual fins al Charco Mañán, que està també a Buñol. 

En este punt del nostre recorregut entre la Cueva Turche i Cueva de las Palomas trobarem una vegetació increïble. Es respira frescor i per tant és una bona opció quan el clima es torna càlid. I encara ens quedarà la preciosa Cueva de las Palomas i el Mirador de Yátova! Es tracta de dos llocs plens de bellesa.

Amb Mediterrani en Acció t'acompanyem fins a algunes de les rutes més al·lucinants del nostre territori, i et portem a conéixer racons on l'aigua ha construït paisatges sorprenents! Gorgs, albuferes o llacs com el d'Anna o aiguamolls com el Clot de Galvany a Elx o Els Estanys d'Almenara formen part del nostre patrimoni natural, i uneixen el seu encant al de llocs tan misteriosos com les nostres coves

La Comunitat Valenciana és perfecta per al senderisme, l'espeleologia i per a gaudir de la naturalesa. No et resultarà gens difícil trobar una senda que recórrer! Estigues al dia sobre rutes i itineraris descobrint paratges que no coneixies a Castelló, València i Alacant, subscriu-te a la nostra newsletter i deixa que Mediterrani en Acció siga la teua nova guia de viatge!