Vols conéixer la història que envolta la província de Castelló? Descobreix tots els seus secrets de la mà d’Arqueocas.

Castelló amaga molts racons amb autèntiques joies de la història. De la curiositat i de les ganes de conéixer tots aquests llocs, naix Arqueocas. L'objectiu d'aquesta empresa és la difusió activa del patrimoni cultural i de l'arqueologia en aquesta província.

Arqueocas compta amb grans professionals de la història i de l'arqueologia que t'acompanyaran en les diferents rutes que organitzen perquè tingues tota la informació sobre el que estàs visitant. Podràs descobrir la Borriana més medieval o destapar tots els secrets històrics que t'esperen a les viles de Benicàssim

A més, també podràs submergir-te en la història de la província amb les seues rutes més bèl·liques per la Vall d’Uixò o amb la visita a l’únic aeròdrom de la Guerra Civil a Vilafamés. Amb Arqueocas, viatjaràs en el temps fins a l’època dels romans a través de la seua visita a Benicató en Nules o et meravellaràs amb Almassora i el seu Torrelló del Boverot. 

Descobreix aquests jaciments històrics i aprén sobre la història que ens envolta. Tot això d'una forma diferent, lúdica, participativa i pedagògica perquè tota la família guarde un gran record d'aquestes visites. Explora la història amb Arqueocas!

Arqueocas

  • Calle Joanot Martorell, 18, 4ºC (Vila-real, Castellón)
  • 644 823 706
  • info@arqueocas.es

Vila-real és un lloc on la seua gent, la seua gastronomia i les seues tradicions converteixen aquesta ciutat en una destinació acollidora. Ací podràs trobar un gran patrimoni històric entre els seus carrers i un lloc on la naturalesa envaeix cada racó en l'Ermita de la localitat. A més, podràs desconnectar en la riba del riu Millars. Una destinació que val la pena visitar.

Imatges 
arqueocas vila-real
activitat en castello
que fer en la provincia de castello
visites provincia castello
arqueocas castellon
arqueocas
visites culturals
arqueocas