Blogs en video

Troba la casa rural que estàs buscant, l'alberg perfecte per al teu grup o la zona d'acampada més pràctica per a tu i els teus amics amb aquest còmode cercador.

Els hotels i allotjaments rurals a la Comunitat Valenciana constitueixen una gran opció d'allotjament per als amants del turisme rural i natural, i perquè trobes el que farà perfecta la teua escapada amb motxilla i botes, hem preparat aquest cercador, que et deixa triar entre tres modalitats d'allotjament diferents, ja estigues buscant una casa rural, un alberg o una zona d'acampada en una finca particular.

Tria la teua província, modalitat o municipi i prepara la teua visita! Recórrer el nostre territori mai ha sigut tan senzill.

Allotjaments rurals a la Comunitat Valenciana: Castelló

Amb els allotjaments rurals podràs conéixer Morella i el seu imponent castell, castell, una ciutat monumental molt interessant també gastronòmicament. Culla i el seu llegat templer també és una gran opció, així com Montanejos, un municipi en la Serra d’Espadà amb un paisatge increïble en el qual destaca la Font dels Banys, on les aigües termals et garanteixen un bany agradable tot l'any.

Finalment, pots dirigir-te a Vilafamés, un dels pobles més bonics d'Espanya i una autèntica caixa de sorpreses que conté el fantàstic Museu d’Art Contemporani Vicente Aguilera Cerni MACVAC.

Allotjaments rurals a la Comunitat Valenciana: València

Algunes de les cases rurals de l'interior de la Comunitat Valenciana et poden portar a la sempre interessant Bocairent, on visitar insòlites coves i enormes caves de neu. Alborache i la seua ruta dels molins també estaran al teu abast, amb rutes al costat del riu plenes d'encant.

A Calles no et pots perdre el recorregut per l'aqüeducte de Peña Cortada i si estàs pensant a iniciar-te en l’astroturisme, Aras de los Olmos és la destinació que estàs buscant per a enamorar-te de les estreles.

Allotjaments rurals a la Comunitat Valenciana: Alacant

En una escapada rural per la Comunitat Valenciana no pots deixar de visitar la xicoteta i plena d'encant localitat de Fageca, que amaga grans jaciments arqueològics, o descobrir la preciosa Serra de Mariola a Agres. No oblides fer la ruta a la Cava Gran!

A Xaló podràs combinar la teua passió pel vi amb una escapada rural, i visitar un animat mercat d'antiguitats, i, finalment, encara que la llista és realment llarga, et suggerirem anotar en el calendari les dates perfectes per a visitar els famosos cirerers en flor a la Vall de la Gallinera.

Compta amb el nostre cercador per a preparar la teua escapada rural amb encant per la Comunitat Valenciana!l

Troba

Nom

Propostes de viatge