Tres províncies mediterrànies plenes de contrastos i racons increïbles per descobrir. Encantadors pobles d'interior, parcs naturals, centres històrics, platges d'aigües cristal·lines, ciutats enfront del mar… La Comunitat Valenciana té molt que mostrar. Llocs emblemàtics que faran de la teua visita una experiència inoblidable.

Si et decantes per l'interior per a conéixer la seua història i el seu insòlit paisatge, llocs com Bocairent, Requena, Morella, Sant Mateu, Biar, el Castell de Guadalest són alguns dels municipis que no voldràs perdre't. I per a descobrir la pura essència mediterrània, un passeig pels carrers de Xàbia, Peníscola o Gandia, entre altres, serà una autèntica delícia. Un dia de sol i platja en un entorn únic!

A més, la gastronomia tradicional i casolana de cadascuna de les localitats posarà el tancament d'or a la teua estada. No pots dir que ens has visitat sense provar la paella feta a llenya o algun arròs elaborat amb els ingredients tradicionals. Una experiència que el teu paladar mai oblidarà!