Blogs en video

Camins de Dinosaures és una proposta per a recórrer la Comunitat Valenciana coneixent el seu ampli patrimoni paleontològic. Jaciments, museus i col·leccions museogràfiques distribuïts per tot el territori per a descobrir i gaudir de l'apassionant món dels dinosaures.

Aquest patrimoni singular pot ser contemplat en diversos punts de la Comunitat Valenciana, ja que actualment es coneixen més de deu jaciments amb icnites (petjades de dinosaure), localitzats en els termes municipals d'Alpuente, Bicorp, Chera, Dos Aguas, Millares i Morella. Tots ells declarats com a Bé d'Interés Cultural.

L'ampli registre estratigràfic de materials sedimentaris de la Comunitat Valenciana amb contingut en icnites, que abasta des del Juràssic fins al Cretàcic superior, permet obtindre una visió de conjunt de la composició i evolució d'aquestes espècies en la zona al llarg de la seua història evolutiva, ja que l'interval temporal que abasten és molt ampli, pròxim als 60 milions d'anys.

Més informació: Camins de Dinosaures

Inspira't

El pont d'octubre és un gran moment per a descobrir i enamorar-se de la Comunitat Valenciana. Et proposem diferents maneres de fer-ho. Tria la teua!
No se t’ocorre cap pla per a fer amb els reis de la casa? Penses que sempre vas als mateixos llocs amb ells? Gaudeix d'un pla diferent als museus per a xiquets més divertits de la Comunitat Valenciana.

Notícies

Publicacions