Galeria Multimèdia

Submergeix-te en el paisatge de les comarques de l'Alt i Baix Maestrat. Hi voldràs tornar!

Et proposem una ruta que comença a Culla y acaba a Benicarló. En el recorregut descobriràs territoris d'interior esguitats de masies, en els quals les muntanyes són protagonistes del paisatge, i també una zona de platges i cales a Benicarló que guarda tresors naturals en cada racó. Aquesta és una ruta de contrastos que mostra la varietat d'estampes que alberguen les comarques de l'Alt i Baix Maestrat.

L'excursió arranca entre ametlers i oliveres, a la vall en el qual es troba Albocàsser. És una vila amb un bonic nucli urbà medieval i diverses ermites amb segles d'història. Seguim fins a la Torre d'en Besora, un dels pobles més encantadors de la província de Castelló. Allí has de visitar la seua església i observar les restes d'una muralla medieval.

Agafa el cotxe i desplaça't fins a Culla per a veure la major alzina de la Comunitat Valenciana, un arbre monumental de 25 metres d'altura. Seguim per Benassal i pasem pel Barranc dels Horts, una joia botànica de gran valor. A Ares del Maestrat has d'acostar-te a admirar les seues pintures prehistòriques, que van ser declarades Patrimoni de la Humanitat.

Catí, Sant Mateu, Cervera del Maestre i Càlig són altres municipis que inclou aquesta ruta fins a acabar a Benicarló. Aquesta localitat costanera ens ofereix platges de somni i un nucli urbà pel que val la pena passejar amb calma. Pren-te el teu temps i aprofita aquesta ruta per a descobrir preciosos racons de la província de Castelló.

#CARACTERÍSTIQUES
Ruta
De Culla a Benicarló, passant per Benasal, Ares del Maestre, Catí, Tírig, Sant Mateu, Cervera del Maestre