Galeria Multimèdia

Perd-te per la comarca de Els Ports i sorprén-te amb un paisatge que fusiona naturalesa, gastronomia i història. T'enamorarà!

Viatjar fins a la comarca de Els Ports és sinònim de redescobrir el passat, contemplar la naturalesa, endinsar-se en pobles històrics, assaborir una gastronomia exquisida o conéixer un patrimoni diferent. La tradició, els paisatges, els sabors i els costums es fusionen en pobles com Castellfort, Cinctorres, Forcall, Herbers, La Mata de Morella, Morella, Olocau del Rey, Palanques, Portell de Morella, Todolella, Vallibona, Villores i Zorita del Maestrazgo.

Aquestes terres altes de la Comunitat Valenciana estan presidides per la seua imponent i espectacular capital, Morella, un dels pobles més bonics d'Espanya. Més enllà de tots els encants i atractius d'aquesta destinació, com són el seu castell, la seua basílica o el seu barri antic, a Els Ports també pots gaudir de localitzacions singulars i de recòndits racons. Per exemple, ací t'esperen llocs tan especials com el Santuari de la Balma de Zorita del Maestrazgo, el jaciment dels dinosaures de Cinctorres, les ermites de Castellfort o el Castell de Todolella, entre molts altres.

El paisatge majestuós de Els Ports també cobra vida gràcies a les seues belleses naturals. Habitades per voltors o àguiles i poblades de roures, tòfones i una harmoniosa vegetació, regalen vistes panoràmiques indescriptibles. Perd-te per les seues senderes i itineraris i descobreix part de l'essència d'una comarca feta a la singularitat de les muntanyes de la Comunitat Valenciana.

Història, patrimoni, naturalesa i, per descomptat, gastronomia! Un recorregut per Els Ports és, també, un viatge per al teu sentit del gust. Basada en la tradició i en la matèria primera, la seua cuina et conquistarà amb productes com els bolets, les tòfones, les carns i els embotits, o plats com els guisats, les olles, les quallades i els pastissets.

Deixa a un costat les excuses, Els Ports t'espera!

Més informació
TIPUS

Altres